Divemaster en dive-con

Bij SDVA kun je ook kaderopleidingen volgen. Hier zijn 3 verschillende niveau's in: DiveGuide, DiveMaster en DiveCon.

 

DiveGuide en DiveMaster
Je leert duikers te begeleiden tijdens buitenwaterduiken en het organiseren van zo'n duikdag. Tijdens deze opleiding zul je ook leren snorkel duikers op te leiden en deze mag je daarna ook zelf brevetteren. Je kunt hiermee binnen SDVA onervaren duikers met een gerust hart begeleiden, maar ook daarbuiten kun je bijvoorbeeld werken op een tropische locatie. Wanneer je na DiveGuide de theorie verdieping Science of Diving volgt, behaald je het Divemaster brevet.

 

DiveCon
Deze opleiding bereid je voor op het begeleiden van cursisten en het assisteren van een instructeur tijdens het lesgeven. Je wordt hierbij opgeleid als assistent instructeur wat de ideale voorbereiding is om instructeur te kunnen worden. Daarnaast leer je hoe je mensen begeleid tijdens een introduik, zodat ook zij deze mooie sport kunnen ontdekken. Na het volgens van deze opleiding kun je zelfstandig een introduik geven en onder begeleiding van een instructeur assisteren bij cursussen.

 

Planning
Lijkt het je wat? Heb je nog vragen? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.