Organisatie

Bestuur (2018) 

Voorzitter: Roy Vermeulen                                                                 
Secretaris: Thomas Venema                             
Penningmeester: Sameer Alsaadi
 
Activiteitencommissie
De activiteitencommissie zorgt dat er elke maand minstens twee leuke activiteiten op de agenda staan. We zorgen dat je klaar bent voor het duiken door bijvoorbeeld een EHBO-avond en een quiz. In het seizoen maken we losse duiken en gaan we weekendjes duiken in Zeeland. Daarnaast organiseren we ook andere activiteiten als het kerstdiner, filmavondje en nog veel meer! 
 
PR-commissie
De taak van de PR-commissie is om ervoor te zorgen dat de SDVA meer naamsbekendheid krijgt en dus vooral dat mensen weten dat we bestaan en waar ze ons kunnen vinden. Verder houden zij zich bezig met het werven van nieuwe leden, en zorgen ze ervoor dat her en der mooie posters aan de muur komen te hangen. Af en toe laten ze ook een flyertje slingeren in universiteitskantines ;). 
 
Reiscommissie 
De reiscommissie zorgt ervoor dat er een keer per jaar een leuke duikreis ondernomen wordt naar en plek waar het duiken altijd erg de moeite waard is. Er wordt gekeken naar een zo goed mogelijke aanbieding met zoveel mogelijk waar voor het geld. Omdat we in verenigingsverband gaan, lukt dit in de meeste gevallen ook wel. Vooral Egypte is een populaire bestemming. 
 
Trainers
De trainerscommissie is verantwoordelijk voor het samenstellen en organiseren van de trainingen.
 
Website
De websitecommissie beheert de site van SDVA.
 
Sponsoring
Met verschillende bedrijven, merken en instellingen is SDVA een samenwerking aangegaan om bekendheid bij de studerende duikers van nederland te vergroten.