Lid worden

Voor 80 euro per jaar ben je al lid van SDVA. Dit betekent: duiken in omgeving Amsterdam, weekendjes Zeeland, allerlei sociale activiteiten (zoals filmavonden en excursies) met een duikerstintje, tripjes naar een duikbeurs of onderwaterpark, elke maandag training en borrel en veel nieuwe buddies. Als je er vanaf begin van het jaar bij bent, mis je niks van dit alles. 

Zo word je lid: Stuur een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om een keer langs te komen op maandag!

  SDVA_WIE SDVA_WAT SDVA_WAAR SDVA_WANNEER SDVA_HOE

Kennismaken
Wil je een proefduik doen om te kijken of duiken iets voor je is of ben je al afgestudeerd, maar wil je wel graag wat vaker duiken of juist kennismaken met het Nederlandse onderwaterlandschap? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Je kan elke maandag van 20-21uur een keer (gratis) meetrainen in het Zuiderbad of kom daarna voor een biertje in de Compaenen!
(stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan weten we dat je komt...)

Tarieven 
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari - 31 december.  Je kunt op elk moment in het jaar lid worden. Wordt je halverwege het jaar of aan begin van het collegejaar lid, gelden er speciale tarieven:

januari   juni      september 
Studenten (WO en HBO)  € 94 € 62 € 35
Niet studenten € 120 € 80 € 50